Geschreven door

Mijn naam is Gilbert de Jong. Tuinenontwerpen is een passie! Sinds 1996 ben ik actief als tuinontwerper en tuinvormgever.In de weekenden in het openingsseizoen ben ik vaak te vinden in De Tuinen van Appeltern: Het grootste en mooiste Tuininspiratiepark van Nederland. Ik verzorg daar de Schetsservice vanuit het bijzondere en sfeervolle schetspaviljoen.Op doordeweekse dagen werk ik op kantoor aan huis in mijn woonplaats Loenen. Ik werk dan vaak schetsen uit tot mooie heldere tuinontwerpen en beplantingsplannen. Eventueel kunt u ook een schetsafspraak op deze locatie maken...Gelukkig ontstaan er steeds meer initiatieven om beter en duurzamer om te gaan met het milieu. Uiteraard onderschrijf ik dit en ik vertel u graag hoe wij bepaalde aspecten daarvan kunnen integreren in uw tuin!

Comment

 1. J.A.F.E. Festen says:

  Beste lezer,

  Wat zijn de kosten voor het maken van een beplantingsplan, voor onderstaande bakken.

  Bak 1 lengte 4,05 meter en 0,55 cm breed.

  Bak 2 lengte 5,17 meter en 0,75 cm breed.

  Bak 3 lengte 1,21 meter en 1,31 meter breed.

  Voortuin 4,00 meter lang en 1,80 meter breed. Dit is een half rond lopend tuin gedeelte.

  Wensen beplanting die het hele jaar door veranderd en in ieder seizoen bloeit.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *