Via de Schetsservice kunt u op afspraak en tegen een vast tarief onafhankelijk tuinadvies krijgen in De Tuinen van Appeltern. Het Schetsservicepaviljoen staat op een prachtige locatie in De Tuinen van Appeltern. De meeste afspraken worden gemaakt in het weekend.

Naar de website van De Tuinen van Appeltern →

 

De Tuinwebwinkel van de Schetsservice: Een enorm assortiment! Bent u op zoek naar een bepaalde tuinplant, tuinafscheiding, tuinverf of overkapping? In onze tuinwebshop of tuinwinkel vindt u alles wat u nodig heeft. De tienduizenden producten zijn geselecteerd in samenwerking met De Tuinen van Appeltern. Veel van deze producten, maar niet alle, zijn in De Tuinen van Appeltern te bewonderen.

Naar de Webshop planten →

 

Tuinontwerpbureau ConceptGroen ontwerpt en realiseert sinds 1986 bijzondere tuinen. Tuinontwerper Gilbert de Jong zorgt ervoor dat u de tuinbeleving krijgt die u verdient. Hij ontwerpt vooral tuinen om in te leven en te genieten, te relaxen en te spelen.

Naar de website van ConceptGroen →

 

De website Tuinontwerpervinden.nl geeft een overzicht en een presentatie van de bekendere tuinontwerpers in Nederland. Bent u op zoek naar meer informatie over tuinontwerpers of tips over tuinontwerpen bezoek dan www.tuinontwerpervinden.nl

Naar de website van Tuinontwerpervinden.nl →