Via de Schetsservice in Bloemenpark Appeltern, vroeger: De Tuinen van Appeltern kunt u op afspraak en tegen een vast tarief onafhankelijk tuinadvies krijgen.  Het tuinadvies bestaat uit een schets en een mondelinge toelichting.  Een ervaren tuinontwerper verzorgt alle informerende en inspirerende schetsadviezen vanuit het sfeervolle Schetspaviljoen. Het Schetsservicepaviljoen zelf staat op een prachtige locatie in Appeltern Adventure Gardens. De meeste schetsafspraken worden gemaakt in het weekend maar ook op speciale feestdagen. Op bijvoorbeeld paasmaandag of tweede pinksterdag wordt er meestal geschetst! Dus wellicht iets voor u?

Naar de website van Bloemenpark Appeltern →


Tuinontwerpbureau ConceptGroen, van eigenaar Gilbert de Jong, ontwerpt sinds 1986 bijzondere tuinen. Hij zorgt ervoor dat u op basis van het tuinontwerp en beplantingsplan de tuinbeleving krijgt die u verdient. Hij ontwerpt vooral tuinen om in te leven en te genieten, te relaxen en te spelen. In veel van zijn tuinontwerpen is het principe van de dubbele hartlijn terug te vinden wat ervoor zorgt dat woning en tuin 1 samenhangend geheel wordt.

Naar de website van ConceptGroen →


TuinOntwerpervinden.nl

De website Tuinontwerpervinden.nl geeft een overzicht en een presentatie van bekende en onbekende tuinontwerpers in Nederland. Ontstaan vanuit de TOG (De TuinOntwerpersGroep) brengt deze website u in contact met een tuinontwerper uit uw eigen omgeving. Bent u dus op zoek naar meer informatie over tuinontwerpers of zoekt u tips over tuinontwerpen of beplantingsplannen bezoek dan www.tuinontwerpervinden.nl

Naar de website van Tuinontwerpervinden.nl →

Meer weten over de Schetsservice?