Geschreven door

Leuk dat je dit leest! Ik ben geboren in de koude winter van 1963 maar ben sinds 1986 werkzaam in het tuinontwerpersvak. Aan de Rijks Hogere School voor Tuin- en Landschapsinrichting in Boskoop (bestaat nu niet meer) ben ik destijds afgestudeerd in de keuzerichting Ontwerpen. Daarna heb ik in Amsterdam nog een aantal jaren gestudeerd aan de Academie van Bouwkunst (Landschapsarchitectuur).Sinds 1998 ben ik als tuinontwerper voor de Schetsservice betrokken bij De Tuinen van Appeltern: Europa's mooiste voorbeeldtuinencomplex.Mijn woon- en werkplaats is tegenwoordig het mooie Loenen (aan de Waterval!), aan de rand van de Veluwe, waar ik samenwoon met Janet en onze vier borderterriërs.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *