Tuinontwerper

Tuinontwerper gezocht voor het ontwerpen van uw tuin? Heeft u eindelijk het besluit genomen om een tuinontwerp te laten maken voordat u een nieuwe tuin aanlegt. Dan moet u weten dat er verschillende mogelijkheden voor een tuinontwerp.

Welke sfeer moet uw tuin oproepen en welke stijl en materialen spreken u aan? En weet u al op welke manier u gebruik van uw tuin gaat maken? Het zijn allemaal vragen die een professioneel tuinontwerp en tuinontwerper voor u kunnen beantwoorden.

En mocht u uw tuin laten ontwerpen, dan is het ook slim hier om direct ook een beplantingsplan bij te laten maken. Hierin wordt precies opgeschreven wat voor planten waar komen te staan, zodat hier tijdens de aanleg van de tuin rekening mee gehouden wordt met de beplanting van de tuin.

Wat kan Schetsservice.nl voor mij betekenen?

tuinontwerper

Het is verstandig om altijd een professionele tuinontwerper uw tuinschets te laten maken, omdat alleen een tuinontwerper het maximale uit uw tuin kan halen. Via onze website komt u altijd in contact met een betrouwbare en professionele tuinontwerper. Door een tuinschets via onze website te laten maken ontvangt u meer inzicht in;

Welke soort planten in uw tuin goed zullen groeien en welke niet
Er veel planten in verschillende groepen zijn waaruit gekozen kan worden
Rekening gehouden met de standplaats van de planten
Bloeitijd, hoogte, bladvormen en kleurencombinaties worden ook meegenomen

En dit zijn nog alleen maar de planten in uw tuin. Een tuinontwerper kijkt vooral naar de ruimte van uw tuin, van welke kant de zon op- en neerkomt én wat uw wensen en eisen zijn met de tuin. De uitkomst is een mooie tuinschets die u als blauwdruk voor uw tuin kunt gebruiken.

Wij adviseren u om te kijken naar de ontwerpen van tuinen die wij eerder hebben gemaakt en hebben uitgevoerd. Ook kunt u op internet verder kijken om inspiratie op te doen. Vervolgens houden wij bij het maken van een schetsadvies rekening met uw woonsituatie en uw wensen.

Maak een afspraak met een tuinontwerper

U betaalt vooraf een bedrag van €15,- voor uw reservering. De kosten van een schetsafspraak bedragen (2024) € 135,- per uur en € 32,50,- per volgend kwartier. Hier worden uw reserveringskosten vanaf getrokken, de resterende kosten kunt u voldoen op locatie. Wanneer u de afspraak wenst te annuleren dient u dit 24 uur van te voren te doen.

Laden...