Tuinontwerp met overkapping

Wilt u een overkapping laten bouwen in uw tuin? Dan zit u goed bij de Schetsservice. Wij helpen u graag in te zien hoe u de nieuwe overkapping in uw tuin het beste kunt laten plaatsen. Dit doen wij door een compleet tuinontwerp met overkapping te maken. Dit tuinontwerp kunt u vervolgens zelf uitwerken, maar ook laten uitwerken onder begeleiding van de Schetsservice.

De voordelen van een overkapping

Steeds meer mensen laten een overkapping plaatsen in de tuin. Dit is niet voor niets, want een tuinoverkapping brengt diverse interessante voordelen met zich mee. Ten eerste kunt u vaker en langer genieten van uw buitenruimte als u een tuinoverkapping heeft.

Als het regent, heeft u geen last van nattigheid als u onder uw overkapping gaat zitten. En omdat de warmte onder de overkapping blijft hangen, is het hier warmer dan in de rest van de tuin. Dit is ideaal in de avond, maar ook in het voorjaar en het vroege najaar.

Daarnaast ziet een overkapping in de tuin er gezellig uit. Zeker als u deze leuk aankleedt, met mooie meubelen en diverse accessoires, is een overkapping in de tuin echt een verrijking voor de buitenruimte.

Uw nieuwe tuin laten ontwerpen

De Schetsservice heeft al jaren ervaring met het maken van vele soorten tuinontwerpen. Hoe uw droomtuin er ook uit ziet: wij maken graag een ontwerp voor uw vernieuwde buitenruimte. Laat u uw nieuwe tuin ontwerpen door een tuinontwerper van de Schetsservice, dan weet u zeker dat uw vernieuwde buitenruimte helemaal aan uw eisen, wensen en verwachtingen voldoet.

Uw overkapping laten ontwerpen

In het nieuwe ontwerp voor uw tuin kunnen wij ook het ontwerp van uw tuinoverkapping meenemen. Wilt u niet alleen uw tuin een make-over geven, maar wilt u de buitenruimte bovendien verrijken met een mooie overkapping? Dan zit u goed bij de Schetsservice. Wij maken een compleet ontwerp voor uw tuin, inclusief ontwerp voor de overkapping. Dit doen wij altijd voor een lage prijs.

Meer weten? Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over het maken van een tuinontwerp met overkapping? Dan kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons al uw vragen stellen. Wij beantwoorden deze graag om u een duidelijker beeld te geven van onze dienstverlening.

En wilt u direct een afspraak maken om een tuinontwerp met overkapping te laten maken? Dan kunt u ook contact met ons opnemen. Wij zetten uw afspraak graag in onze agenda.

Laden...