U bent al een tijdje niet meer tevreden met de uitstraling en de sfeer van uw tuin. U wilt uw buitenruimte graag veranderen, maar u heeft geen idee hoe uw tuin het beste tot zijn recht komt. In dit geval kan de Schetsservice u helpen.

Wij maken graag een ontwerp voor uw nieuwe tuin en zorgen ervoor dat dit ontwerp helemaal aan uw wensen, eisen en verwachtingen voldoet.

Een tuinschets voor een lage prijs

Wij begrijpen dat u niet te veel geld uit wil geven aan het ontwerp van uw nieuwe tuin. Om uw tuin een complete make-over te geven met nieuwe bestrating, bomen, planten en bloemen, moet u al meer dan genoeg geld uitgeven. Om u tegemoet te komen, hanteren wij altijd lage tuinontwerp kosten.

Maakt u een afspraak met een tuinontwerper van de Schetsservice, dan betaalt u slechts (2024) € 135,- per uur om een ontwerp te laten maken voor uw nieuwe tuin. Vaak is een afspraak van een uur meer dan voldoende om een mooie schets te maken. Mocht dit niet het geval zijn, dan betaalt u € 32,50 per kwartier extra.

Een compleet ontwerp laten maken

De meeste mensen huren de Schetsservice in om een eenvoudige schets van hun nieuwe tuin te laten maken. Deze schets gebruiken zij vervolgens om hun tuin een complete make-over te geven. Wilt u niet alleen een schets laten maken door onze tuinontwerper, maar wilt u deze laten uitwerken in een compleet tuinontwerp? Dan betaalt u extra tuinontwerp kosten. Deze berekenen wij per project.

Om de totale tuinontwerpen kosten van uw project te achterhalen, kunt u een offerte op maat laten opstellen. Neem contact met ons op, maak een afspraak en vertel tijdens deze afspraak hoe uw perfecte tuin eruit ziet. Op basis van de informatie die u tijdens de eerste afspraak geeft, stellen wij een offerte op maat voor u op.

Professionele begeleiding bij de tuinaanleg

De Schetsservice kan u ook ondersteuning bieden bij het aanleggen van uw nieuwe tuin. Wel komen ook hier extra kosten bij kijken. Bent u benieuwd naar de kosten van onze professionele begeleiding bij de aanleg van uw tuin? Neem dan contact met ons op. Ook voor deze kostenpost stellen wij graag een offerte op maat voor u op.

Vragen? Wij staan voor u klaar

Heeft u vragen over onze dienstverlening of over de tuinontwerp kosten die wij hanteren? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen al uw vragen beantwoorden.

Laden...