Tuindesigner of Tuinontwerper

Zoekt u een tuindesigner of tuinontwerper gezocht om een betaalbaar tuinontwerp te laten maken? Stop dan met zoeken, want de Schetsservice kan u zeker verder helpen. Een plek om te genieten en tot rust te komen, dat is waar het hebben van een tuin allemaal om draait.

Indien u al een lange tijd niet meer tevreden bent met uw tuin en u wilt er iets meer, dan is het laten maken van een tuinschets door een tuindesigner zeker geen slecht idee. Uw ideale tuin is een combinatie van uw levensstijl, ligging en wensen. Tijdens het schetsen vertaalt een tuindesigner van de Schetsservice deze ideeën en elementen naar een betaalbaar tuinontwerp.

Betaalbaar tuinontwerp en beplantingsplan

Een tuinschets geeft een eerste beeld van uw nieuwe tuin. Het is uiteraard nog niet precies op de cm uitgewerkt. Vaak is dit niet voldoende om een aantal vergelijkbare offertes op te vragen bij hoveniers of stratenmakers. Uw tuindesigner kan wel tegen een afgesproken tarief uw tuinschets uitwerken tot een volledig tuinontwerp en/of een beplantingsplan.

In een tuinontwerp wordt de tuinschets door de tuindesigner verder geperfectioneerd. Een tuinontwerp geeft meestal ook een voorstel voor het type bestrating en een indicatie van de plantsferen. Via een tuindesigner van de Schetsservice krijgt u een betaalbaar en goed tuinontwerp die aansluit op uw wensen en eisen.

Op basis van het ontwerp kan de tuindesigner ook een sfeervol beplantingsplan maken. Hierop staan alle planten op de juiste plaats aangegeven die in uw nieuwe tuin gewenst zijn.

Maak een afspraak met een tuindesigner

U betaalt vooraf een bedrag van € 15,- voor uw reservering. De kosten van een schetsafspraak bedragen (2024) € 135,- per uur en € 32,50 per volgend kwartier. Hier worden uw reserveringskosten vanaf getrokken, de resterende kosten kunt u voldoen op locatie. Wanneer u de afspraak wenst te annuleren dient u dit 24 uur van te voren te doen.

Laden...