Tuinarchitect of tuinontwerper Arnhem

Tuinarchitect of tuinontwerper Arnhem gezocht? Stop dan met zoeken, want u bent op de juiste website terecht gekomen. Gilbert de Jong is een ervaren tuinontwerper die al voor veel mensen een mooi passend tuinontwerp heeft mogen ontwerpen. Ieder tuinontwerp begint met het maken van een schets. Maar waarom zou u voor een tuinschets van Schetsservice.nl kiezen?

Een tuinschets van de Schetsservice geeft inzicht in de indeling, maatvoering, vormgeving en materiaalgebruik van uw nieuwe tuininrichting. Om tijdens een afspraak een goede tuinschets te kunnen maken heeft de Schetsservice basisinformatie nodig met betrekking tot de grootte en ligging van uw tuin, de bestaande tuininrichting, uw woonomgeving, uw gezinssituatie, de bouwstijl van de woning en uw wensen.

Uw vragen, eisen en wensen verwerkt in een tuinschets

Welke sfeer moet uw tuin oproepen? Welke stijl en materialen spreken u aan? En op welke manier gaat u gebruik maken van de tuin? Het zijn allemaal vragen die beantwoordt worden tijdens het ontwerpen van uw tuin.

Wij adviseren u om te kijken naar de ontwerpen van tuinen die wij eerder hebben gemaakt en hebben uitgevoerd. Ook kunt u op internet verder kijken om inspiratie op te doen. Vervolgens houden wij bij het maken van een schetsadvies rekening met uw woonsituatie en uw wensen.

Maak een afspraak met een tuinontwerper

U betaalt vooraf een bedrag van €15,- voor uw reservering. De kosten van een schetsafspraak bedragen (2024) € 135,- per uur en € 32,50,- per volgend kwartier. Hier worden uw reserveringskosten vanaf getrokken, de resterende kosten kunt u voldoen op locatie. Wanneer u de afspraak wenst te annuleren dient u dit 24 uur van te voren te doen.

Laden...