Nederlandse tuinarchitect

In contact komen met een Nederlandse tuinarchitect? Dan bent u bij Schetsservice.nl aan het juiste adres. Je woning is naar wens, maar wat gebeurt met de tuin? Hoeveel laat je aan een specialist over en hoeveel kun je zelf doen? Het zijn veel vragen die bij je op kunnen komen en de oplossing is een tuinontwerp van Nederlandse tuinarchitect Gilbert de Jong.

Gilbert is zeer bekend met alle verschillende tuinstijlen en het is mogelijk om een tuinontwerp op maat te laten maken. Het is een geheel op maat gemaakte aanpak binnen de lijnen van jouw budget. Na de schetsafspraak met Schetsservice.nl heeft u uw blauwdruk voor uw droomtuin.

Een tuin vol mogelijkheden

Gilbert de Jong ziet in elke tuin een plek vol met mogelijkheden en het is elke situatie die tot creativiteit uitdaagt. Hierbij staan jouw wensen en eisen op de eerste plaats. Daarnaast worden factoren zoals ligging, oppervlakte, gezinssamenstelling en dagelijks gebruik ook meegenomen in uw persoonlijke tuinschets.

Door een tuinschets te laten maken ontvangt u een goed beeld van hoe uw tuin eruit komt te zien. Tot in detail wordt alles beschreven van de nieuwe indeling tot aan de materialen en planten. Alles wordt met uiterste zorg gekozen en zal aansluiten op uw eisen en wensen.

Reserveer vandaag nog uw schetsafspraak met een Nederlandse tuinarchitect

Het inhuren van een tuinarchitect is voor iedereen de moeite waard. Wanneer uw woning perfect is en u bent nog op zoek naar de juiste aansluiting in de vorm van uw droomtuin, dan is het verstandig dat u in contact komt met iemand die altijd het maximale uit uw tuin kan halen. Reserveer vandaag nog uw schetsafspraak met tuinarchitect Gilbert de Jong!

Voorkeursdatum 1: *
Voorkeursdatum 2: *
Voorkeur dagdeel: *

Dit zijn de keuzemogelijkheden om een afspraak te maken:

Een schetsadvies in De Tuinen van AppelternEen tuinadvies in Loenen (Veluwe)Een schetsafspraak bij u thuis
De kosten van een schetsafspraak bedragen € 90,- per uur en € 20,- per volgend kwartier. Op locatie zijn er aanvullende kosten voor reistijd en auto.

Door het formulier in te vullen gaat u akkoord met het Privacy Statement van Schetsservice
Ja, ik ga akkoord