Nederlandse tuinarchitect

In contact komen met een Nederlandse tuinarchitect of tuinontwerper? Via de Schetsservice kunt u op een betaalbare wijze in het bezit komen van een goed idee voor uw nieuwe tuin.

Tuinontwerpers van de Schetsservice zijn bekend met verschillende tuinstijlen. Het is mogelijk om een tuinontwerp op maat te laten maken voor een duurzame tuin, een oosterse tuin, een moderne tuin, een klassieke tuin, een ecologische tuin, een prairietuin of een landelijke tuin. Uiteraard dient de tuin wel te passen bij u en uw woning.

Wat belangrijk is voor iedere Nederlandse tuinarchitect of tuinontwerper zijn uw wensen ten aanzien van het gebruik van de tuin. Ook de architectuur van uw woning is belangrijk want daar dient het tuinontwerp op aan te sluiten.

Een tuin vol mogelijkheden

De tuinontwerpers van de Schetsservice zien in elke tuin een plek vol met mogelijkheden. Iedere situatie is weer anders; zowel qua woning, qua mensen als qua wensen. Ieder tuinontwerp vraagt om een of meerdere creatieve oplossingen. Hierbij staan uw wensen en eisen op de eerste plaats. Daarnaast worden factoren zoals ligging, oppervlakte, gezinssamenstelling en dagelijks gebruik ook meegenomen in uw persoonlijke tuinschets.

Door een tuinschets te laten maken ontvangt u een goed beeld van hoe uw tuin eruit kan komen te zien.  Iedere tuinontwerper heeft zijn eigen manier van schetsen. Wenst u uw tuinschets daarna om te laten zetten in een goed tuinontwerp dan is dat ook mogelijk.

Maak een afspraak met een tuinontwerper

U betaalt vooraf een bedrag van €15,- voor uw reservering. De kosten van een schetsafspraak bedragen (2024) € 135,- per uur en € 32,50,- per volgend kwartier. Hier worden uw reserveringskosten vanaf getrokken, de resterende kosten kunt u voldoen op locatie. Wanneer u de afspraak wenst te annuleren dient u dit 24 uur van te voren te doen.

Laden...