Eigen tuin ontwerpen met de Schetsservice

Uw eigen tuin ontwerpen? Bent u op zoek naar een ervaren tuinontwerper die uw eigen tuin kan ontwerpen? De Schetsservice kan u daarbij helpen. Via de Schetsservice kunt u alle logische stappen van de planvoorbereiding doorlopen. Na het maken van het tuinontwerp en beplantingsplan kan uw tuin vervolgens aangelegd worden.

Onze ervaring leert dat het maken van van een eerste schets direct tot enthousiasme van veel mensen leidt. Door de tuinschets krijgt u een eerste impressie van de mogelijkheden van uw nieuwe tuin. U gaat daarna nog beter nadenken over de specifieke wensen ten aanzien van indeling en functie. Deze werkwijze zorgt tot het komen van het gewenste eindresultaat. Namelijk uw perfecte tuin.

Het leuke van een eigen tuin ontwerpen via de Schetsservice is dat u zelf heel dicht bij het ontwerpproces bent betrokken zodat niets vergeten wordt. Samen met de tuinontwerper ontwerpt u uw eigen tuin waarbij uw inbreng op elk moment van de afspraak mogelijk is!

Wat kunt u van de Schetsservice verwachten?

Eigen tuin ontwerpen
Fotolocatie: Bloemenpark Appeltern vroeger: De Tuinen van Appeltern

Via onze website kunt u eenvoudig een schetsafspraak reserveren met één van onze tuinontwerpers. Tijdens dit persoonlijke gesprek wordt een schets gemaakt zodat u direct een goed beeld krijgt van de beste indeling van uw tuin.

Een tuinschets van de Schetsservice geeft inzicht in de indeling, maatvoering, vormgeving en materiaalgebruik van uw nieuwe tuininrichting. Een hele opgave in een uur maar voor ons dagelijkse kost! Een eigen tuin ontwerpen met de Schetsservice? Zou u dat leuk vinden?

Om tijdens een afspraak een goede tuinschets te kunnen maken heeft de Schetsservice basisinformatie nodig met betrekking tot de grootte en ligging van uw tuin, de bestaande tuininrichting, uw woonomgeving, uw gezinssituatie, de bouwstijl van de woning en uw wensen.

Maak een afspraak met een tuinontwerper

U betaalt vooraf een bedrag van €15,- voor uw reservering. De kosten van een schetsafspraak bedragen (2024)  € 135,- per uur en € 32,50,- per volgend kwartier. Hier worden uw reserveringskosten vanaf getrokken, de resterende kosten kunt u voldoen op locatie. Wanneer u de afspraak wenst te annuleren dient u dit 24 uur van te voren te doen. Een eigen tuin ontwerpen samen met de Schetsservice!

Laden...