Wat kost een tuinontwerp

Wat kost een tuinontwerp? Wilt u uw tuin laten verbouwen of moet de tuin helemaal opnieuw aangelegd worden? Dan is het handig om al je wensen en eisen te laten verwerken in een tuinontwerp. Door een tuinontwerp te laten maken ontvangt u eigenlijk de blauwdruk van uw nieuwe ingerichte tuin.

Zou u van tevoren willen bepalen welke beplanting in uw tuin komt? Dan is het verstandig om u door en tuinontwerper te adviseren en de juiste beplanting direct mee te nemen in uw tuinontwerp. Het is uiteraard niet verplicht, maar wel ontzettend handig. In een beplantingsplan wordt namelijk precies beschreven welke soort plant waar komt te staan.

De voordelen van een tuinontwerp

wat kost een tuinontwerp

U kunt via onze website een schetsafspraak maken met een professionele tuinontwerper die voor u een tuinschets op maat maakt. En relatief gezien is het laten maken van een tuinschets een kleine investering, want u kunt er jarenlang plezier aan beleven.

Wanneer uw tuin volledig onder handen genomen wordt, zult u veel geld uit moeten geven en het zou dan zonde zijn als het achteraf toch niet zo uitpakt als u in gedachten had. Daarom is het verstandig om voor zekerheid te kiezen en voor een tuinontwerp van Schetsservice.nl. Hieronder vindt u een aantal voordelen van een tuinontwerp.

Het eerste voordeel wat u ontvangt zijn de waardevolle adviezen. Door uw hoofd stroomt waarschijnlijk allerlei leuke en creatieve ideeën, maar hierdoor verliezen mensen vaak de praktische kant van de tuin uit het oog. Een tuinontwerper helpt u uw wensen te bundelen tot één geheel en zorgt ervoor dat het een leefbare tuin wordt.

Daarnaast ontvangt u altijd een tuinontwerp op schaal. Een tuinontwerper weet precies wat de minimale afmeting voor een terras moet zijn, zodat het ruim genoeg is om op te leven, hoe breed een bepaald paadje moet zijn en hoeveel ruimte exact een plant inneemt wanneer het volledig bloei staat. Het resultaat is altijd een tuinontwerp waar alle afmeting nauwkeurig in meegenomen zijn.

Maak een afspraak met een tuinontwerper

U betaalt vooraf een bedrag van €15,- voor uw reservering. De kosten van een schetsafspraak bedragen (2024) € 135,- per uur en € 32,50,- per volgend kwartier. Hier worden uw reserveringskosten vanaf getrokken, de resterende kosten kunt u voldoen op locatie. Wanneer u de afspraak wenst te annuleren dient u dit 24 uur van te voren te doen.

Laden...