Een tuinontwerp is een uniek creatief kunstwerk. Het is een door de tuinontwerper gemaakte ruimtelijke vertaling in een gekozen vormentaal, in de juiste verhoudingen, materialen en kleuren, van al uw wensen. Een goed ontwerpplan is gemaakte op schaal en op uw woon- en leefsituatie gebaseerd.

Uiteraard houd ik bij het maken van een schetsadvies ook rekening met uw budget. Het is in ieders belang dat u de tuinplan krijgt die het beste bij u past. De gemaakte tuinschets kan eventueel door mij worden uitgewerkt tot een compleet tuinontwerp al dan niet in combinatie met een beplantingsplan.

Op deze pagina laat ik enkele voorbeelden zien die een impressie geven van mijn tuinontwerpwerk en ook van een aantal tuinplanten die ik in mijn beplantingsplannen verwerk..

Na deze tuinvoorbeelden meer inspiratie nodig?
De Tuinen van Appeltern is een groot tuininspiratiepark met tientallen voorbeeldtuinen, plantenborders, vijvers en tuinhuizen en terrasoverkappingen. Veel van de plantenfoto´s zijn in dit tuininspiratiepark gemaakt. U kunt voor of nadat u een schetsadvies heeft gehad een rondje door de Tuinen van Appeltern wandelen om de verschillende tuinmaterialen en tuinplanten te bekijken.