Tuinschets

Tuinschets laten maken door een betrouwbare en professionele tuinontwerper? Bij Schetsservice.nl helpen wij u graag bij het creëren van uw droomtuin. De meeste mensen hebben globaal vaak al een beeld in hun hoofd van hoe de tuin er uiteindelijk uit moeten komen te zien.

Maar met dat gezegd is het toch vaak lastig om ideeën daadwerkelijk uit te werken tot een realistische tuinschets. Schetsservice.nl helpt u hier graag mee verder, want wij transformeren uw ideeën tot een eenvoudige tuinschets. Maar waarom zou u een tuinschets laten ontwerpen?

De noodzaak van tuinschetsen

Tuinschets

Het hebben van een tuinschets helpt u bij het (her)inrichten van uw tuin. Er zijn mensen die ervoor kiezen om direct van start te gaan, maar is het niet veel verstandiger om te werken aan de hand van een realistisch plan? Met een tuinschets op schaal ontvangt u inzicht in de tuin en wordt er rekening gehouden met de exacte afmetingen en mogelijkheden van uw tuin.

Wanneer u om een tuinschets vraagt, houden we altijd rekening met uw wensen. Zou u graag een vijver in uw nieuwe tuin willen? Dan zal dit uiteraard in de schets verwerkt worden. Mocht uw voorkeur naar een mooie beplanting gaan, dan zullen wij daar ook rekening mee houden. Zo bepaalt u hoe uw tuin eruit komt te zien en onze tuinontwerpers zetten uw plannen overzichtelijk op papier.

Met behulp van een tuinschets kunt u eigenlijk direct aan de slag in uw tuin. Aan de hand van een tuinschets kunnen bedrijven of u zelf eenvoudig starten met de aanleg van uw tuin.

Maak een afspraak met een tuinontwerper

U betaalt vooraf een bedrag van €15,- voor uw reservering. De kosten van een schetsafspraak bedragen (2024) € 135,- per uur en € 32,50 per volgend kwartier. Hier worden uw reserveringskosten vanaf getrokken, de resterende kosten kunt u voldoen op locatie. Wanneer u de afspraak wenst te annuleren dient u dit 24 uur van te voren te doen.

Laden...