Tuinontwerp voortuin

Een tuinontwerp voortuin vraagt altijd om speciale aandacht. Vergeleken met een achtertuin is de voortuin altijd in beeld bij voorbijgangers en het is voor bezoekers de entree tot uw huis. Daarom is het belangrijk voor veel mensen dat de voortuin het hele jaar er verzorgd en aantrekkelijk bij ligt.

Een fout die veel gemaakt wordt is dat mensen teveel willen in de voortuin. Het flink uitpakken met planten en aparte materialen kan soms verkeerd uitpakken. Een voortuin kan het huis ondersteunen in de vormgeving en geeft rust en een prettig beeld.

Eenvoud en helderheid

De eenvoud en helderheid in beplanting en toepassing van materiaal versterkt de bedoeling van de tuinontwerp voortuin. De voortuin moet passen bij het huis en laat daarom het huis en tuin één geheel worden.

Indien u een landelijke woning heeft, laat de voortuin hierbij goed aansluiten. Mocht u een strakke woning hebben, doe dan hetzelfde. Uw voortuin krijgt de juiste uitstraling wanneer de gekozen beplanting op de juiste plek in de voortuin staat.

Door schets te laten maken door Gilbert de Jong ontvangt u eigenlijk een blauwdruk voor uw gewenste voortuin. Al uw wensen, ideeën en eisen worden verwerkt in een professionele tuinschets. Een tuinschets van de Schetsservice geeft inzicht in de indeling, maatvoering, vormgeving en materiaalgebruik van uw nieuwe tuininrichting.

Maak een afspraak met een tuinontwerper

U betaalt vooraf een bedrag van €15,- voor uw reservering. De kosten van een schetsafspraak bedragen (2024) € 135,- per uur en € 32,50,- per volgend kwartier. Hier worden uw reserveringskosten vanaf getrokken, de resterende kosten kunt u voldoen op locatie. Wanneer u de afspraak wenst te annuleren dient u dit 24 uur van te voren te doen.

Laden...