Tuinontwerp laten maken

Een tuinontwerp laten maken door een professionele tuinarchitect? Stop dan met zoeken, want u bent op de juiste website terecht gekomen. Voordat u gaat starten met de complete metamorfose van uw tuin, is het aan te raden om een tuinontwerp te laten maken. Heeft u zelf al iets op papier gezet, maar bent u niet helemaal tevreden? Dan is het verstandig om in zee te gaan met een professionele tuinontwerper.

Schetsservice.nl is een unieke service die voor zowel particulieren als bedrijven interessant is. U gaat samen met ervaren tuinarchitect Gilbert de Jong bespreken wat u precies voor ogen heeft met uw tuin. Aan de hand van deze informatie en uw wensen en eisen zal Gilbert samen met u een professionele tuinschets ontwerpen.

Altijd een persoonlijk tuinontwerp

Bij het schetsen van een tuinontwerp zult u met een aantal belangrijke zaken rekening moeten houden;

  • Welke indeling is voor u het meest gewenst?
  • Hoe kunt u omgaan met hoogteverschillen in de tuin?
  • Welke beplanting kunnen goed met elkaar gecombineerd worden?

Mocht u beslissen om een tuinschets door Gilbert de Jong te laten maken, dan houdt hij altijd met bovenstaande zaken rekening. Samen in een persoonlijk gesprek schetst Gilbert direct uw tuinontwerp, waarna u de schets als blauwdruk kunt gebruiken voor het aanleggen van uw droomtuin.

Maak een afspraak met een tuinontwerper

U betaalt vooraf een bedrag van €15,- voor uw reservering. De kosten van een schetsafspraak bedragen (2024) € 135,- per uur en € 32,50 per volgend kwartier. Hier worden uw reserveringskosten vanaf getrokken, de resterende kosten kunt u voldoen op locatie. Wanneer u de afspraak wenst te annuleren dient u dit 24 uur van te voren te doen.

Laden...