Tuinontwerp laten maken kosten

Wilt u uw tuin graag een complete make-over geven, maar heeft u geen idee hoe uw vernieuwde buitenruimte eruit moet zien? Dan kunt u de Schetsservice inhuren om een tuinontwerp te maken. Welke tuinontwerp maken kosten hierbij komen kijken, leest u op deze pagina.

De kosten van een tuinschets

Wij vinden het belangrijk dat iedereen gebruik kan maken van onze dienstverlening. Daarom maken wij uw tuinschets altijd voor een lage prijs. De kosten van een schetsafspraak met de Schetsservice bedragen (2024) € 115,- per uur.

Vaak is een afspraak van een uur meer dan voldoende om een mooi ontwerp te maken voor uw tuin. En heeft u toch iets langer dan een uur nodig met onze tuinontwerper? Dan betaalt u per kwartier (2024) € 32,50  extra.

U kunt langs komen in ons kantoor voor een schetsafspraak, maar u kunt onze tuinontwerper ook naar u toe laten komen. Als de ontwerper van de Schetsservice naar u toe moet komen om uw tuin te ontwerpen, worden er aanvullende kosten voor reistijd en auto gerekend. Het is goed hier rekening mee te houden.

De kosten van een compleet tuinontwerp

Tijdens uw eerste afspraak met de Schetsservice wordt er een schets van uw tuin gemaakt. Deze schets biedt u doorgaans voldoende inspiratie en houvast om uw tuin een make-over te geven. Wilt u uw schets laten uitwerken in een compleet tuinontwerp, inclusief beplantingsplan? Dan betaalt u hier extra kosten voor.

De kosten die u moet betalen voor uw complete tuinontwerp, zijn afhankelijk van diverse factoren. Denk hierbij aan uw specifieke eisen en wensen voor uw ontwerp, maar ook aan de details die wij wel of niet in uw tuinontwerp moeten verwerken. Meer weten over de kosten van een compleet tuinontwerp? Neem dan contact met ons op.

Direct een afspraak maken met de Schetsservice

Wilt u uw nieuwe tuin laten ontwerpen door een tuinontwerper van de Schetsservice? Neem dan contact met ons op en maak direct een afspraak. U kunt bij ons langskomen, maar wij kunnen ook naar uw woning komen. Houd er wel rekening mee dat u in dit geval extra kosten voor uw tuinontwerp betaalt.

Meer weten? Neem contact op

Wilt u meer weten over onze dienstverlening, voor u een afspraak maakt voor het ontwerpen van uw tuin? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen al uw vragen beantwoorden. Ook als u een offerte wil aanvragen voor het maken van een compleet tuinontwerp, kunt u contact met ons opnemen. Wij stellen graag een kostenindicatie voor een compleet tuinontwerp voor u op.

Laden...