Tuinontwerp Arnhem

Tuinontwerp Arnhem gezocht? Veel mensen besteden aandacht aan het huis waarin ze wonen en dat is logisch, want in een huis moet je natuurlijk je thuis kunnen voelen. Dit geldt natuurlijk ook voor de tuin, maar toch ontsnapt de tuin bij velen nog wel eens aan de aandacht. En een tuin is natuurlijk het verlengstuk van elk huis is en daarom is het belangrijk om iets van een tuin te maken.

Voor professionele tuinontwerpen in Arnhem en omstreken ben je bij Schetsservice.nl aan het juiste adres. Schetsservice.nl is een tuinontwerpbureau uit Loenen (GLD) en dé plek waar u in contact kunt komen met meerdere schetsontwerpers uit uw eigen omgeving. Van klassiek tot modern, ze hebben allemaal ervaring in diverse tuinontwerpen.

Een tuinontwerp op maat gemaakt

Je hebt een mooi stuk grond om je woning, maar je wilt het maximale eruit halen. Maar hoe moet je dit goed aanpakken? Als je zelf geen groene vingers hebt, is het bedenken van de perfecte tuin een behoorlijke opgave. Daarom kan het laten maken van een tuinontwerp een goede oplossing zijn voor jou.

Natuurlijk zijn er op het internet verschillende programma’s te vinden die van alles beloven, maar het maken van een goed tuinontwerp vereist nu eenmaal kennis en ervaring van een echte tuinontwerper. In dit geval helpen onze professionals je graag met het ontwerpen van een tuin waar jij je prettig en thuis voelt.

Daarom is het verstandig om via Schetsservice.nl een schetsafspraak te maken. Tijdens dit gesprek wordt er een inventarisatie van je wensen gemaakt. Het is voor een tuinontwerper altijd een uitdaging om een tuin zo te ontwerpen en in te richten dat u volledig tevreden bent over de tuin. Aan het einde van dit gesprek heeft u een volwaardige tuinschets.

Maak een afspraak met een tuinontwerper

U betaalt vooraf een bedrag van €15,- voor uw reservering. De kosten van een schetsafspraak bedragen (2024) € 135,- per uur en € 32,50,- per volgend kwartier. Hier worden uw reserveringskosten vanaf getrokken, de resterende kosten kunt u voldoen op locatie. Wanneer u de afspraak wenst te annuleren dient u dit 24 uur van te voren te doen.

Laden...