Tuinen ontwerpen
U wilt uw tuin een flinke make-over geven, maar u heeft geen idee hoe uw vernieuwde tuin eruit moet zien. Wij ontwerpen bijna dagelijks nieuwe tuinen. Als u geen ervaring heeft met het inrichten van tuinen, kan het inderdaad lastig zijn om uw tuin een nieuwe ‘look’ te geven. Gelukkig kan de Schetsservice u helpen uw droomtuin te ontwerpen.

Uw voortuin laten ontwerpen

Het is erg belangrijk dat uw voortuin er goed uit ziet. Mensen die bij u op bezoek komen, zien uw voortuin namelijk als eerst. En de mensen die langs uw huis lopen, krijgen enkel de voortuin bij uw woning te zien. Wilt u dat uw voortuin een goede indruk achterlaat? Laat deze dan ontwerpen door de Schetsservice.

U bepaalt helemaal zelf hoe uw vernieuwde voortuin eruit moet zien. En heeft u geen idee? Dan geven wij u graag vrijblijvend ontwerpadvies. Als u akkoord gaat met onze adviezen, verwerken wij deze graag in onze schetsen voor tuinen ontwerpen.

Uw achtertuin laten ontwerpen

Bent u tevreden over uw voortuin, maar vindt u uw achtertuin niet mooi? Dan bent u bij de Schetsservice ook aan het juiste adres. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in het ontwerpen van voortuinen, maar kunnen ook uw achtertuin onder handen nemen.

Hierbij luisteren we niet alleen naar uw verhaal met uw wensen, eisen en verwachtingen, maar kijken we ook naar de stand van de zon, de bouwstijl van uw huis en ga zo maar door. We stoppen pas met tekenen als u voor honderd procent tevreden bent met het ontwerp van uw achtertuin.

Een schets of volledig tuinontwerp

De Schetsservice kan een eenvoudige schets van uw voor- en/of achtertuin maken, maar wij zijn ook gespecialiseerd in tuinen ontwerpen. Wilt u niet alleen een schets voor uw vernieuwde tuin ontvangen, maar wilt u een compleet tuinontwerp laten maken?

Dan bent u bij de Schetsservice ook aan het juiste adres. Wij maken graag een tuinontwerp met beplantingsplan en eventuele details. En heeft u hulp nodig met de aanleg van uw nieuwe tuin? Dan staat de Schetsservice ook voor u klaar.

Meer weten? Neem contact op

Wilt u meer weten over onze expertise op het gebied van tuinen ontwerpen? Neem dan contact op met de Schetsservice. Wij beantwoorden uw vragen graag. Ook als u een afspraak wil maken met een van onze tuinontwerpers, kunt u contact met ons opnemen. Wij zetten uw afspraak graag in onze agenda.

Laden...