Tuinarchitect Gelderland

Tuinarchitect Gelderland gezocht voor het ontwerpen van uw droomtuin? Stop dan met zoeken, want u bent op de juiste website terecht gekomen. Tuinarchitectuur is de grote passie van Gilbert de Jong, de eigenaar van Schetsservice.nl uit Loenen.

Gilbert kan met zijn neutrale en creatieve blik een tuin een totaal andere uitstraling geven door materialen en beplantingen op de juiste manier in te zetten. Dit kan om een moderne en strakke tuin gaan tot een landelijke tuin met weelderige beplantingen. Meer weten? Neem dan vandaag nog snel contact met ons op voor een schetsafspraak.

Hoe gaat Schetsservice.nl te werk?

Het is mogelijk om voor elke woning of bedrijfspand een passend tuinontwerp te bedenken. We houden dan rekening met budget, ruimte en stijl hierbij. Omdat wij thuis zijn in alle soorten tuinen, kunnen wij u altijd een passende schets aanbieden die bij uw wensen en eisen passen.

Schetsservice.nl staat voor tuinarchitectuur wat naadloos op uw woon- en leefstijl aansluit. Het is daarom belangrijk dat u tijdens het schetsen uitvoerig met Gilbert de Jong in gesprek gaat, zodat hij al uw wensen in een creatief tuinontwerp kan verwerken. Iedere tuin is natuurlijk uniek.

Huur tuinarchitect Gilbert de Jong vandaag in

Een tuinschets van de Schetsservice geeft inzicht in de indeling, maatvoering, vormgeving en materiaalgebruik van uw nieuwe tuininrichting. Om tijdens een afspraak een goede tuinschets te kunnen maken heeft de Schetsservice basisinformatie nodig met betrekking tot de grootte en ligging van uw tuin, de bestaande tuininrichting, uw woonomgeving, uw gezinssituatie, de bouwstijl van de woning en uw tuinwensen.

Voorkeursdatum 1: *
Voorkeursdatum 2: *
Voorkeur dagdeel: *

Dit zijn de keuzemogelijkheden om een afspraak te maken:

Een schetsadvies in De Tuinen van AppelternEen tuinadvies in Loenen (Veluwe)Een schetsafspraak bij u thuis
De kosten van een schetsafspraak bedragen € 90,- per uur en € 20,- per volgend kwartier. Op locatie zijn er aanvullende kosten voor reistijd en auto.

Door het formulier in te vullen gaat u akkoord met het Privacy Statement van Schetsservice
Ja, ik ga akkoord