Tuinarchitect of tuinontwerper Gelderland

Tuinarchitect of tuinontwerper Gelderland gezocht voor het ontwerpen van uw droomtuin? Stop dan met zoeken, want u bent op de juiste website terecht gekomen. Tuinarchitectuur en het ontwerpen van mooie leefbare tuinen is de grote passie van tuinontwerper Gilbert de Jong, de eigenaar van Schetsservice.nl uit Loenen.

Gilbert kan met zijn neutrale en creatieve blik een tuin een totaal andere uitstraling geven door materialen en beplantingen op de juiste manier in te zetten. Dit kan om een moderne en strakke tuin gaan tot een landelijke tuin met weelderige beplantingen. Meer weten? Neem dan vandaag nog snel contact met ons op voor een schetsafspraak.

Hoe gaat Schetsservice.nl te werk?

Het is mogelijk om voor elke woning of bedrijfspand een passend tuinontwerp te bedenken. We houden dan rekening met budget, ruimte en stijl hierbij. Omdat wij thuis zijn in alle soorten tuinen, kunnen wij u altijd een passende schets aanbieden die bij uw wensen en eisen passen.

Schetsservice.nl staat voor tuinarchitectuur wat naadloos op uw woon- en leefstijl aansluit. Het is daarom belangrijk dat u tijdens het schetsen uitvoerig met tuinontwerper Gilbert de Jong in gesprek gaat, zodat hij al uw wensen in een creatief tuinontwerp kan verwerken. Iedere tuin is natuurlijk uniek.

Maak een afspraak met een tuinontwerper

U betaalt vooraf een bedrag van €15,- voor uw reservering. De kosten van een schetsafspraak bedragen (2024) € 135,- per uur en € 32,50,- per volgend kwartier. Hier worden uw reserveringskosten vanaf getrokken, de resterende kosten kunt u voldoen op locatie. Wanneer u de afspraak wenst te annuleren dient u dit 24 uur van te voren te doen.

Laden...