Tuin ontwerp maken

U vindt het heerlijk om tijd door te brengen in uw tuin, maar u bent niet helemaal tevreden over de uitstraling en de sfeer van uw buitenruimte. Wilt u optimaal genieten van uw tuin? Laat uw tuin dan opnieuw ontwerpen door de Schetsservice. Wij zorgen er niet alleen voor dat uw tuin helemaal aan uw eisen voldoet, maar ook dat deze perfect bij uw woning past.

De voortuin, de achtertuin of de volledige buitenruimte

De Schetsservice heeft al jaren ervaring met het ontwerpen van verschillende soorten tuinen. Wij kunnen uw voortuin een make-over geven, maar kunnen ook een nieuw ontwerp maken voor uw achtertuin.

En wilt u zowel uw voortuin als uw achtertuin laten aanpakken? Dan maken wij een ontwerp voor de volledige buitenruimte bij uw woning, ofwel de tuin aan de voorzijde en de tuin aan de achterzijde van het huis.

Een eenvoudige schets of compleet ontwerp

Maakt u gebruik van onze expertise, dan kiest u helemaal zelf wat voor tekeningen u van uw tuin wil laten maken. Ten eerste kunt u ervoor kiezen een eenvoudige schets van uw vernieuwde tuin te laten maken.

Deze schets dient als inspiratie bij het verder ontwerpen en uiteindelijk aanleggen van uw nieuwe tuin. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen een compleet ontwerp van uw tuin te laten maken. Dit ontwerp wordt door de hovenier gebruikt om uw tuin een make-over te geven.

De Schetsservice maakt graag een eenvoudige schets van uw nieuwe tuin. Wilt u deze uit laten werken tot een compleet ontwerp? Dan is dit altijd mogelijk. Is een eenvoudige schets voor u voldoende, dan is dit uiteraard ook prima.

Een tuin die écht bij u past

Wij vinden het belangrijk dat uw vernieuwde tuin helemaal aan uw eisen, wensen en verwachtingen voldoet. Daarom luisteren wij goed naar uw verhaal. Hoe ziet uw droomtuin eruit? Om een duidelijk beeld te krijgen van uw perfecte tuin, stellen wij veel vragen.

De antwoorden op deze vragen gebruiken wij om uw perfecte tuin uit te tekenen. En ziet u bepaalde elementen in de schets waar u niet helemaal achter staat? Dan passen wij deze uiteraard aan. We stoppen pas met schetsen als u voor honderd procent tevreden bent met uw tekening.

Meer weten? Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over tuin ontwerp maken? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen al uw vragen beantwoorden. Ook als u een afspraak wil maken met de Schetsservice voor tuin ontwerp maken, staan wij voor u klaar. Neem contact met ons op en wij zetten uw afspraak direct in onze agenda.

Laden...