Tuin indeling maken

Het ontwerpen van een tuin begint bij het maken van de juiste tuinindeling. In sommige tuinen is het erg gemakkelijk een goede tuinindeling te maken. In andere tuinen is het een grote uitdaging om de buitenruimte een logische indeling te geven.

Valt uw tuin onder de laatste categorie? Dan kunt u de Schetsservice inhuren om een logische indeling te bedenken voor uw tuin. Deze indeling wordt uitgewerkt in een eenvoudige schets of in een compleet tuinontwerp.

De perfecte indeling voor uw tuin

U wil uw tuin al een tijdje opnieuw indelen, maar u heeft geen idee hoe u dit moet doen. Alle schetsen die u heeft gemaakt, hebben net niet de perfecte indeling. Komt u er echt niet uit bij tuin indeling maken? Dan kunt u deze taak beter uitbesteden aan de tuinontwerpers van Schetsservice. Door hun jarenlange ervaring in het vak, kunnen zij iedere tuin de perfecte indeling geven.

Zelfs als uw tuin een vreemde vorm heeft, kunnen onze tuinontwerpers de perfecte tuin indeling maken. Deze tuinindeling benut niet alleen alle ruimte van de tuin, maar zorgt bovendien voor een prettige sfeer en een mooie uitstraling.

Voor grote en kleine tuinen

Het maakt niet uit hoe uw tuin eruit ziet: de Schetsservice kan voor iedere tuin een geschikte tuin indeling maken. Heeft u een grote tuin? Dan maken wij graag een tuinindeling die het complete oppervlak van uw ruime tuin helemaal benut. Ook zorgen wij ervoor dat uw grote tuin er op en top gezellig uit ziet, simpelweg door deze op de juiste manier in te delen.

Heeft u een kleine tuin? Dan maken wij een tuinindeling die uw buitenruimte een stuk groter laat lijken. Met de juiste tuinindeling kunt u veel meer meubelen, planten en bomen in uw kleine tuin zetten. Zelfs voor de kleinste tuinen in het land kunnen wij de perfecte tuin indeling maken.

Een compleet tuinontwerp laten maken

In uw eerste afspraak met Schetsservice maakt onze tuinontwerper een eenvoudige schets van uw tuin. In deze schets komt de indeling van uw tuin duidelijk naar voren. De meeste mensen gebruiken de schets van de Schetsservice om hun tuin zelf opnieuw in te richten.

Andere mensen vinden dit lastig: zij gebruiken liever een compleet tuinontwerp inclusief beplantingsplan. Hoort u ook bij deze laatste groep? Dan werkt de Schetsservice uw tuinschets voor een lage prijs uit in een compleet tuinontwerp.

Vragen? Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen al uw vragen beantwoorden. En wilt u een afspraak maken met de Schetsservice? Dan kunt u ook contact met ons opnemen.

Laden...