Tuin designer

Tuin designer gezocht om een betaalbaar tuinontwerp te laten maken? Stop dan met zoeken, want Gilbert de Jong van Schetsservice.nl kan u zeker verder helpen. Een plek om te genieten en tot rust te komen, dat is waar het hebben van een tuin allemaal om draait.

Indien u al een lange tijd niet meer tevreden bent met uw tuin en u wilt er iets meer, dan is het laten maken van een tuinschets door een tuin designer zeker geen slecht idee. Uw ideale tuin is een combinatie van uw levensstijl, ligging en wensen. Tijdens het schetsen vertaalt Gilbert de Jong deze ideeën en elementen naar een betaalbaar tuinontwerp.

Betaalbaar tuinontwerp en beplantingsplan

Een tuinontwerp geeft een goed beeld van hoe een tuin eruit komt te zien. Alles wordt beschreven van de nieuwe indeling tot aan de materialen en planten. Bij Schetsservice.nl bieden ze u dan ook een betaalbaar tuinontwerp van goede kwaliteit die aansluit op uw wensen en eisen.

Op basis van het ontwerp zal er ook een beplantingsplan komen. Hierop staan alle planten aangegeven die in uw nieuwe tuin komen. Elke plant is uitgekozen op de eigenschappen uw geschetste tuin en elke plant waar hij het best tot zijn recht komt.

Maak gebruik van onze kennis en ervaring

Het inhuren van een tuin designer is zeker de moeite waard. Gilbert de Jong heeft inmiddels vele tuinen en buitenruimten ontworpen voor zowel particulieren als bedrijven. Het schetsen van een tuin vereist veel kennis en ervaring en daarom is het verstandig om vandaag uw schets afspraak te boeken via onze website!

Voorkeursdatum 1: *
Voorkeursdatum 2: *
Voorkeur dagdeel: *

Dit zijn de keuzemogelijkheden om een afspraak te maken:

Een schetsadvies in De Tuinen van AppelternEen tuinadvies in Loenen (Veluwe)Een schetsafspraak bij u thuis
De kosten van een schetsafspraak bedragen € 90,- per uur en € 20,- per volgend kwartier. Op locatie zijn er aanvullende kosten voor reistijd en auto.

Door het formulier in te vullen gaat u akkoord met het Privacy Statement van Schetsservice
Ja, ik ga akkoord