modern tuinontwerp

U vindt moderne tuinen prachtig, maar uw eigen tuin heeft geen moderne uitstraling. Wilt u hier verandering in brengen? Dan zit u goed bij de Schetsservice. Onze tuinontwerper maakt graag een modern tuinontwerp voor uw buitenruimte.

U kunt een modern tuinontwerp laten maken voor uw voortuin, maar ook voor uw achtertuin. En wilt u uw gehele buitenruimte een moderne uitstraling geven? Dan laat u een modern tuinontwerp maken voor zowel de voortuin als de achtertuin. Alles is mogelijk bij de Schetsservice.

Een strakke en moderne tuin

De moderne tuin is op dit moment helemaal ‘in’. De tuin ziet er trendy uit en heeft bovendien een zeer strak ontwerp. Houdt u niet van drukke buitenruimtes, met allerlei poespas, versieringen en andere drukke elementen?

Dan is een strakke en moderne tuin zeker iets voor u. Deze tuin ziet er niet alleen trendy uit, maar straalt bovendien rust uit. In uw strakke en moderne tuin komt u helemaal tot uzelf.

Het perfecte ontwerp voor iedere tuin

Het maakt niet uit hoe uw tuin er op dit moment uit ziet. De tuinontwerpers van de Schetsservice kunnen voor iedere buitenruimte een modern tuinontwerp maken. Of u nu een grote of een kleine tuin heeft: wij maken het perfecte ontwerp voor iedere buitenruimte.

Zelfs als uw tuin een vreemde vorm heeft, zorgen wij ervoor dat uw tuin een prachtig modern tuinontwerp krijgt waar u zich helemaal in kunt vinden. Wij stoppen pas met tekenen als u voor honderd procent tevreden bent met het ontwerp van uw tuin.

Een modern tuinontwerp laten maken

Wilt u een modern tuinontwerp laten maken? Neem dan contact met ons op. Wij ontvangen u graag in ons schetspaviljoen in Bloemenpark Appeltern, vroeger: De Tuinen van Appeltern. Door contact met ons op te nemen, kunt u uw afspraak voor het maken van een modern tuinontwerp reserveren.

En ontvangt u de tuinontwerper van de Schetsservice liever thuis? Dan heeft u geluk, want ook dit is mogelijk. Om een afspraak te maken bij u thuis, kunt u ook contact met ons opnemen. Wij komen graag op de korte termijn bij u langs om een prachtig ontwerp te maken voor uw tuin.

Meer weten? Neem contact op

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze expertise, maar kunnen u ook meer vertellen over onze werkwijze.

Laden...