Achtertuin ontwerpen

Zeker in het voorjaar en in de zomer brengt u vele uren per dag door in uw achtertuin. Bent u niet tevreden over de uitstraling en/of de sfeer van uw achtertuin? Dan is het minder prettig om in de tuin te vertoeven. Wilt u hier iets aan doen?

Dan bent u aan het juiste adres bij de Schetsservice. Wij maken namelijk graag een nieuw ontwerp voor uw achtertuin, zodat u deze een grote make-over kunt geven. Na de make-over voldoet uw vernieuwde achtertuin helemaal aan uw wensen, eisen en verwachtingen.

Waarom uw achtertuin laten ontwerpen?

U kunt uw achtertuin zelf een make-over geven, maar u kunt ook een tuinontwerper van de Schetsservice inhuren om een nieuw achtertuin ontwerp te maken.

Laat u het nieuwe ontwerp van uw achtertuin maken door een expert, dan weet u zeker dat dit ontwerp helemaal bij u past. Bovendien weet u zeker dat uw vernieuwde tuin perfect bij (de bouwstijl van) uw woning aansluit, voor een prachtig eindresultaat.

Een eenvoudige schets laten maken

Wilt u een eenvoudige schets laten maken van uw vernieuwde achtertuin? Dan is dit zeker mogelijk. Wij maken graag een globale schets van uw achtertuin op basis van uw wensen, eisen en verwachtingen. Deze schets kunt u vervolgens gebruiken om uw tuin zelf een make-over te geven. De schets van de Schetsservice dient in dit geval voornamelijk als inspiratie voor de make-over van uw achtertuin.

Een compleet tuinontwerp laten maken

Kunt u niet zo veel met een globale schets van uw achtertuin? Dan kunt u deze ook laten uitwerken in een compleet tuinontwerp. Dit ontwerp kunt u aan een hovenier geven, die uw achtertuin vervolgens onder handen neemt. In het ontwerp ziet de hovenier niet alleen hoe de tuin eruit moet zien, maar ook welke planten erin moeten komen, welke bomen u wil laten plaatsen en ga zo maar door.

Professionele begeleiding bij de tuinaanleg

De Schetsservice helpt u graag uw nieuwe achtertuin aan te leggen. Ook voor professionele begeleiding van de aanleg van uw nieuwe achtertuin bent u bij ons aan het juiste adres. Wij nemen graag al uw zorgen met betrekking tot de aanleg van uw nieuwe achtertuin voor u uit handen.

Vragen? Wij staan voor u klaar

Heeft u vragen over onze dienstverlening met betrekking tot achtertuin ontwerpen? Neem dan gerust contact met ons op. Ook als u een afspraak wil maken met de Schetsservice voor achtertuin ontwerpen, kunt u contact met ons opnemen.

Laden...